Наистина бях влюбена във Виктор“ – призна Блага от Ергенът в

...
Наистина бях влюбена във Виктор“ – призна Блага от Ергенът в
Коментари Харесай

Обрат след Ергенът! Какво призна Блага за Виктор

„ Наистина бях влюбена във Виктор “ – призна Блага от " Ергенът " в " Шоуто на Николаос Цитиридис ", а на въпроса на водещия „ Как се влюбваш в мъж, който целува всички останали? “, отговорът й бе „ Слагаш розовите очила и не виждаш, че целува останалите. Мислиш единствено за личната заблуда в главата си “.

- Ако ти се обади Виктор и каже „ Бях в неточност, ти си топ. Прости ми, желая да сме дружно “, какво ще му кажеш – попита Николаос.

- Няма да кажа „ да “. Ще му простя, само че моето влюбване е било безспорна заблуда и бързо изчезна. Когато се прибрах в България, осъзнах, че не съм влюбена. Това, което ми се е случило там, не е действителност и е било единствено в моята глава.

- А за какво реши да си свалиш бельото?

- Това е магията на малкия екран. Не мога да разясня повече.

Блага признава, че до момента не е срещала толкоз любезен мъж като Виктор. Тя се е записала за " Ергенът ", тъй като има вяра в приказките. 

„ Като виждам какво съм говорила в последния епизод, желая да си плесна два шамара. Ужас! Не знам какво ми е било тогава “ – разяснява Блага и показа, че поради многото сълзи в този момент я назовават дъщерята на Тити Папазов.

„ Много желая да имам семейство и най-малко две деца. Мечтая си децата ми да не се чудят къде да честват Коледа, дали при мама, или при тате. Защото на мен ми се е налагало да се чудя “ – призна Блага.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР